06 12792268 simonejonker@outlook.com

Advocatenkantoor Den Haag

  • Advocatenkantoor Den Haag
  • Advocatenkantoor Den Haag
  • Advocatenkantoor Den Haag
  • Advocatenkantoor Den Haag
  • Advocatenkantoor Den Haag
  • collage hofrecht

About the Project

Opdracht:

Een jong advocatenkantoor verhuist naar een grotere en aansprekende locatie in Den Haag. De zes advocaten vertegenwoordigen niet alleen verschillende juridische vakgebieden maar hebben ook een uiteenlopende visie op de inrichting van hun nieuwe kantoor. Zij vragen Buro LaanVanMooi te adviseren bij het vormgeven van de diverse functies en de professionele aankleding van de ruimtes. De kernwaarden van het kantoor: kwaliteit, betrokkenheid, voortvarendheid en betaalbaarheid, vormen het kader waarbinnen de opdracht wordt uitgevoerd.

Resultaat:

In een aantal sessies zijn de verschillende visies samengebracht tot een stijl die past bij de gewenste uitstraling van het kantoor en die tevens recht doet aan de individuele wensen. De neutraal ogende ruimte krijgt accenten waarmee de functies van wachtruimte, lunchruimte en werkruimte worden benadrukt. Door het inbrengen van kleur, kunst en planten krijgt het geheel een meer gastvrije en warme uitstraling. Door het toepassen van dividers en raambekleding wordt de gevraagde privacy in de werkruimten gecreëerd.

Het gehele project is naar wens van de opdrachtgevers in een korte tijdsperiode afgerond. Het enthousiaste advocatenkantoor heeft hiermee een voortvarende start in hun nieuwe omgeving kunnen maken.

 

 

Project Info

Client : Advocatenkantoor Den Haag
Categories :